Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 05-08-2017, 13:03   #1027
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
...
Eğer ekme niyetiniz yoktu neden talep ettiniz... diye sorar insan şimdi?
Ayrıca rica ederim. Afiyet olsun...
Hanım sağolsun standartların dışındakilere soğuk bakar hep. Panda yavrusu gibi şirinlik abidesi bolu fasulyesini bile çaktırmadan bir sıra ancak ekebildim bu sene Neler çektiğimi görün işte. Ekmediğimiz sizinki değil de meksika salatalığı imiş bu arada..

Japon salatalığını komşu ilk gördüğünde 'bu ne böyle ejderha gibi' demişti. Bahçede ilk tadına baktığımız bu oldu, dediğim gibi tat, şekil açısından acur ile salatalık arasında. Her yıl olduğu gibi bu sene de mantar başladı salatalıklarda, az önce olanları topladım ve 'topas' ile ilaçladım, geçen hafta attığım kükürt işe yaramamış. Bir tane meyveyi tohumluk olarak bekletiyoruz. Topladıklarımızı tavsiyenizle turşu yapmayı düşünüyoruz. Paylaşım için teşekkürler...

Name:  05.08.2017 salatalık.jpg
Views: 784
Size:  40.1 KB

@ Dutlubahçe pancarlarımız / nız (@İsmail Kuzucu & bahcedenn ve sizinkiler) burada...Kırmızı pancar ve boğa kırmızı pancarlar..Pancarların hasada geldiğini nasıl anlayalım, sanırım daha erken..

Name:  pancar etkinlik 05.08.2017.jpg
Views: 774
Size:  63.3 KB

Name:  pancar etkinlik-2 05.08.2017.jpg
Views: 788
Size:  62.0 KB

Bunlarda pazardan hazır fide olarak aldıklarımız..

Name:  pancar hazır fide 05.08.2017.jpg
Views: 761
Size:  56.9 KB

Bu da kışın evde bozulduğu için dışarı attığımız bal kabağı tohumlarından çıkıp komşu bahçeye iltica talep etmeye niyetlenen arkadaş..

Name:  balkabağı 02.08.2017.jpg
Views: 781
Size:  60.8 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön