View Single Post
Eski 28-07-2017, 11:48   #910
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Büyük geçmiş olsun...
Çok teşekkürler sevgili akçabardak, inşallah tekrar yaşanmaz, Allah beterinden korusun herkesi...

Kaktüs saksısını epey toparladım, dün akşamki kadar olmasa da hala rüzgar kuvvetli (korkudan balkona çıkamıyorum çünkü akşam ben balkonda prensesimi ayakta tutmaya çalışırken üstümden kiremitler, koca koca çatı parçaları uçtu, ya kafama düşseydi demekten kendimi alamıyorum), rüzgarın şiddeti biraz hafifleyince balkona çıkıp prensesimin bütün desteklerini yenileyeceğim ve atlas saksısındaki hasarı değerlendirip müdahale edeceğim.

Fırtınada Prenses bir türlü ayakta duramayınca onu pencereden uzattığım kalın bir iple içerideki kanepenin ayağına bağladım, ne kadar şiddetli olduğunu düşünün! Koca koca ağaçlar devrilmiş, biz yine ucuz atlattık çok şükür...

*İlave: Bulduğum ilk fırsatta bismillah diyerek balkona çıktım ve ilk olarak eşimin yardımıyla prensesimin bütün desteklerini (emniyet kemeri niyetine yine içerideki kanepenin ayağına da bağladım, o bağı bir daha çözemem sanırım, bir daha devrilmesini göze alamam) yeniledim. Çok yoruldum ama değdi, nasıl rahatladım anlatamam...

Buraya böyle yazınca çok kolay bir işlemmiş gibi duruyor lakin yaklaşık bir saat sürdü bunu yapmak, eşim yardım etmese hala uğraşıyor olurdum, sağ olsun

Ardından atlas saksılarımı kontrol ettim, neyse ki önemli bir hasar almamışlar. Kırılan birkaç dal ve yerinden sökülmüş birkaç çelik vardı, onları da toparladım hemen.

Şimdi birer yorgunluk kahvesi içeceğiz, hak ettik sanırım

Düzenleyen A_NOMAD : 28-07-2017 saat 13:16 Neden: İlave
A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön