View Single Post
Eski 14-07-2017, 08:10   #1328
g.c.
Ağaç Dostu
 
g.c.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-05-2016
Şehir: Tralleis
Mesajlar: 653
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi computerboy Mesajı Göster
sayın dongyul turşu içerisine nohut atmışsınız. bu ne işe yarıyor ve atılanlar pişmiş mi?
Alıntı:
Nohut, turşu kurulurken kavanozun dibine atılan ve turşunun çabuk mayalanmasını sağlayan bir malzemedir ve kullanılması zorunlu değildir. Hem nohut, hem de şeker, suyun asitliğine de katkıda bulunurlar.
Geçen yıl yaptığım biber turşularında nohut kullandım, lezzet olarak barzi fark olmasa da biz eşimle nohutlu olanları daha çok sevdik. Bilmem Dongyul ne der.

g.c. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön