View Single Post
Eski 11-07-2017, 21:43   #212
Resulgur
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Sn. YeniGine güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi computerboy Mesajı Göster
Sayın resulgur sayfanızı epeydir yakından takip ediyorum çok başarılı işler yaptınız. özellikle deneme yanılma yoluyla yaptığınız şeyler gerçekten çok güzel oluyor. sizi ve dongyul u gördükçe gelecek seneye daha düzenli ve prensipli çalışmalar yapmayı istiyorum. çok başarılı bahçeleriniz var.

son fasulyeler bizim köyde kışlık olarak dikilir. yemeğinden ziyade turşusu dayanıklı ve mükemmel olur. köydekiler bu fasulyeyi özellikle temmuz da dikerler kışa hazır olsun diye
Sn. computerboy ilginize çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ilk deneyimlerimi yaptığım gözlemlerimi sizlere faydalı olması açısından detaylı paylaşımlar yapıyorum. Üstad dongyulun benden daha çok bilgisi var bende ondan bir çok şey öğrendim , kendisine ayrıca teşekkür ediyorum buradan

Sizin de geleceğiniz parlak benim ilk zamanlardaki durumumu gözlemliyorum sizde de, inşallah bizden daha iyi olacaksınız buna eminim. Verdiğiniz bilgiler ışığında bu fasulye çeşidini turşu olarak ta değerlendirmek istiyorum . Başarılar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
https://www.agaclar.net/forum/1415607-post6.htm

Pembe domates değil de Blue Beauty Domates olabilir mi?
Sn. Muda sayfama hoş geldiniz siz değerli üyelerini sayfamda görmekten mutluluk duyuyorum.

Dediğiniz gibi domates çeşidimiz Blue Beauty'dir. Ben rengine istinaden öyle yazdım. Sıkı bir takipçisiniz maşallah gözünüzden kaçmamış

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön