View Single Post
Eski 01-07-2017, 13:53   #885
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Sıcaklarla başımız fena halde dertte ama şükür ki kızlarımın bu durumdan pek şikayetleri yok.

Gerçi bayram tatilinden döndüğümüzde yılbaşılarımın ve bebek atlaslarımın bazılarını epey hırpalanmış halde buldum ve yeniden çeliklemek zorunda kaldım lakin ölmediler ya buna da şükür...

Bu sabah sıcaktan fenalık geçirerek uyandığımızda eşim, yatak odasında ikamet eden mavi kelebek çiçeği (Clerodendrum ugandense) saksımızı işaret ederek 'bunlar bu sıcağa nasıl dayanıyorlar ya, neden hiç sızlanmıyorlar' diye bir feryat koyverdi, adamcağız nasıl bunaldıysa yazık

Aslında sadece birkaç gün evden uzaktık ama döndüğümüzde tomurcukları epey gelişmiş halde bulduk maşallah, gözümüzün önündeyken ne kadar hızlı büyüdüklerini fark edemiyormuşuz demek ki...

Biz yokken Yıldız (Stapelia grandiflora) tomurcuklarının birini kocaman yapmış!

Name:  Yıldız.jpg
Views: 552
Size:  35.1 KB

Prensesim (Epiphyllum oxypetalum) sezon açılışını dört çiçekle yapmaya hazırlanıyor, o da yokluğumuzda tomurcuklarını hızla büyütmüş hatta hafiften kıvrılmaya dahi başlamışlar

Name:  Prenses.jpg
Views: 532
Size:  35.9 KB

Bebek anthurium ve spathiphyllum birlikte tatlı tatlı büyüyorlar, onlara baktıkça büyüdüklerini ve çiçeklendiklerini hayal etmekten kendimi alamıyorum

Name:  Emine.jpg
Views: 569
Size:  41.1 KB

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
Menekşelerin maşallahı var dik dik bakmadım bilerek bir şey olmasın diye ^^
Pembiş menekşem, çiçeksiz geçirdiği yılların acısını çıkarıyor. Sevgili dongyul ben bol bol bakıyorum, sen de çekinme doya doya bak

Name:  Pembiş.jpg
Views: 554
Size:  50.4 KB

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön