View Single Post
Eski 21-06-2017, 20:19   #107
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Köye geleli 23 gün oldu..

İlk geldiğimde tüm sebzeleri malçlayıp sulamıştım..bir de evvelki gün çok güzel bir yağmur yağdı..daha 15 gün sulamasam olur..bu arada domateslerin ilk dallarındaki çiçeklerden şu an bol miktarda irice taneler var, ayrıca yeni filizlef de çiçek dolu...salatalıklardan 4 günden beri koparıyoruz..biberler boylandı ama henüz çiçek yok..sarı kabak, Kars yumurtası ve kara kabaktan üçüncü kez kesiyorum..kışlık kabaklarda yumurta gibi taneler var..kavunlar ve karpuzlar da öyle..sebze yastıkları arasında artık girip gezinmek zor..domateslerin boyu 50 santim gibi oldu..mısırlar püskül çıkarmaya başladı..
Minik bir yavru kaplumbağa var aralarında..ona yavru olduğu için kıyamadım, uzaklaştırmadım..bugün baktım bir Kars yumurtası kabağının yarısını yemiş kerata..Bir de sebzelerin yakınlarında bir kara yılan var..onlar zaten kısa oluyor..40-50 santim falan..3 gün önce korkuyla bir metre önümden hızla kaçtı, daldı domateslerin arasına..onun da geçim kaynağı orası..malçların altı sürekli ıslak olduğu için bu yıl kara kurbağa yavrusu çok..tam yılana göre bir atıştırmalık
Vaziyetler böyle..

Artık domatesler olgunlaşınca bahçeden foto yüklerim herhalde..

Eklenen Resimler

Düzenleyen pria : 21-06-2017 saat 21:34
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön