View Single Post
Eski 13-06-2017, 10:00   #124
OSMAN45
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-12-2009
Şehir: İSTANBUL(45 doğum tarihimdir)
Mesajlar: 1,107
1.Bahçemde çalışırken Sayın Malina nın eseri, mükemmel kullanışlı, hakiki kuzu derisinden yaptığı bahçe aletleri için taşıma kılıfını kullandım. Hikayesi uzun ama izin almadan paylaşmak uygun olmaz. Tekrar teşekkürler sayın Malina.

2. Ağaçlar net den öğrendiğim bu uygulama sanırım çok yararlı ve etkili oldu. Önce yapışkan bandı yapışkan tarafı dışarıda olacak şekilde tüm ağaçlarımın bel seviyesindeki gövdesine sarıyorum. 10 gün sonra yapışkanlığı kalmayınca sadece bandın üzerine gres yağı sürüyorum. O zaman karıncalar bitlere ulaşamıyor ve korumasız kalıyor. Bu yıl yaprak biti yok denecek kadar az.

Fotodaki yaklaşık15 yaşındaki ıhlamur um çok yayıldı ancak çiçek vermiyor. Aşı ya da uyutma

3. Avustralya kara dutu gerçekten çok lezzetli. Bahçemde 2 beyaz, 2 kara, bir ters ve Avustralya olmak üzere 6 dut var. Becerebilsem beyaz ve kara dutlara Avustralya kara dutu aşılayacağım. Çok güçlü gelişiyorlar.

Her şey gönlümüzce olsun.

Eklenen Resimler
   
OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön