Otobüsle geliyoruz. Aslında trenle gelmek istemiştik fakat yolcu trenlerinde bisikletlere izin vermiyorlar. Bir iki kişi olsak vagon aralarına koyabilirlermiş fakat bu durumda kabul edilmiyor. Zaten bizim isteğimiz katar kapatmak idi. Hem daha eğlenceli bir yolculuk olur diye düşünmüştük. Bu sefer de Isparta'ya katar olmadığını, olsa bile ... ton yükten (miktarı hatırlamıyroum) daha azını kabul edemeyeceklerini söylediler. Kilolarım boşa gitti

Son tercih olarak Afyon'a kadar giden posta trenini önerdiler, onda da bisikletler kime emanet belli değil ve Afyon'dan sonra ne olacağı meçhul. Biz de yalvar yakar otobüs firması ile konuştuk, onlar da zor kabul ettiler onca bisikleti. Bu kadar şeyi anlattım, laf kalabalığı yapmak istemezdim ama "Dört bir baştan demirağlar ile örülen..." canım ülkemde tren yolu ile uzak diyarlara ulaşımın ne kadar çetrefilli olduğunu görmemle, hayal kırıklığına uğrayışımı belirtmek istedim. Kazın ayağı öyle değilmiş...
İstanbul ekibinin gelemeyişine üzüldüm umarım son anda bir değişiklik olur da bizlere katılırlar.
Yemek konusu da umarım en doyurucu şekilde tatlıya bağlanır. Çünkü bizim gibi canavarları doyurmak kolay olmayacak