5 haziran çevre günü hediyesidir.
[QUOTE=cemal.S;247657]Hey KOCAYÖRÜK !
Nirelerdesin biliyorum artık az önce öğrendim. Tutmuşsun bir cennetten ötekine sizi hiç bir şeyin yoracağına inanmıyorum. Sizi yorsa yorsa benim ülkemin güzelliklerinin ve doğasının helak olması. Çamlarının ve yeşilliklerinin yok olmasına kayıtsız kalınması. Menevşe kokulu dağlarının talan edilmesi birde Dudu ninenin oğlaklarını otlatmak yorar. Sana söz AĞAÇLAR NET ailesi hep birlikte bir ara SÜTÇÜLER cennetini birlikte gezer ırmaklarında çimeriz. Ah Cemal yapma adama oğlaklara iyi bakıp semirtmemiş diye kızacaktın neler yazıyorsun. Huriye ninenin evinin önündeki kekikleri toplamış, Yolun kenarındaki koca siyah dutta kendini boyamış bir KOCAYÖRÜK arıyordum nerelere geldim yine. Ancak sözüm söz haberin olsun.
Saygıyla.
Merhabalar. ...!
Yıllar olmuş bu yazıyı kaleme alalı. O günü iyi hatırlıyorum bir yerlerde çevre talanı vardı ve KOCAYÖRÜK ona katılmak adına ortadan kaybolmuş tu.
Kısacası değişen hiç bir şey yok. Aynı talanlar bu günde devam ediyor. İnanmayan gitsin Kelkit havzasını dolaş sın. Bu günlerde yeniden ısıtılıp gündeme taşınan istanbul kanal projesini takip etsin.
Saygıyla.
|