Sn. Korucak cok uzuldum nasil baslayacagimi bilemedim; isiklar icinde uyusun. Size de sonsuz sabirlar dilerim.
Cok sevdiklerimizi kaybettigimizde onlarin enerjilerinden bizlere aktigini hissetmis ve buna inanan biriyim. Esinizinde suan sizin icinizde, kalbinizde varolduguna inaniyorum.
Binbir zorlukla ve emekle beraberce yapmis olduklarinizi birkac dakika oncesine kadar buyuk bir keyifle okuyordum. Simdi ise islak gozlerle bu satirlari size yaziyorum.
Aci kaybiniz icin tekrar tekrar sabir dilerim size.
Sizinle ayni idealleri tasiyan yasca sizden cok kucuk bir kardesiniz hatta evladiniz olarak. Ne olur beraber ortaya cikardiginiz bu harika, emek ve hatira dolu yasam alaniniza sirtinizi donmeyin, inaniyorumki cok sevgili esinizi, acinizin biraz daha sogudugu zamanlar geldiginde; orada hissedip sanki onunla tekrar berabermiscesine yaninizda hissedeceginize tum kalbimle inaniyorum. Bu sayede gercekte, beraber zaman gecirdiginiz hicbir yerde yanliz kalmayacaksiniz. ****** buyuk bir buruklukla fakat hatiralarimiz olmasaydi ne kalirdiki geriye.
Buralari da sizsiz birakmayin, hic tanimasamda ne denli kiymetli biri oldugunuzu hissedebiliyorum. Sevgi ve saygilarimla.
|