Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asyaa
Benim bir kac kaktus vs de bu şekil sabah güneşi alıyor ama öncesi gibi değil bu tarz yukarı doğru incelme yaptı sanırım havalar daha tam güneşli olmadigindan yetersiz geliyor diye düşündüm. Benim bahsettiğim kaktüsüm incelme ler belli oluyor zaten. Tabi adını bilsen iz yapısı hakkında Bilginizde olur ama bende bilmiyorum bendede bu tarz var ama aynısi mi bilemedim.
|
Sayın asya senin kaktüsün yeterli güneşi alamamakta bendede var aynısı normalde onun bir gelincik tarlası gibi çiçek açması gerekiyor. tam gün güneş ve sıcak görmesi lazım gölge ortamda görünen büyüme durumu var elinizdeki kaktüste özellikle konu ve sayfa dağılmasın diye resim eklemiyorum benim kendime ait konumda mevcut oradan bakabilirsiniz.
dmtmrt ve asya koyduğunuz resimlere baktım 2 side farklı görünüyor. Rebutia albiflora adı Asya hanımın yetiştirdiği dmtmrt daha net bir resim paylaşabilirseniz oradan bakmak lazım bu resminizden anlamak zor türünü dikenden çok tüysü bir yapısı var gibi görünüyor etrafında resme bakınca.