View Single Post
Eski 20-05-2017, 17:14   #62
ibrahimes
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 01-08-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
Sayın İbrahimes; bahçeniz bereketlenmeye başlamış her şey çok güzel görünüyor. Ancak bir kaç uyarım olacak...

İlk olarak deposunuzun etrafını güneş görmeyecek şekilde kapatmanızı öneririm.. Bunun nedeni içinde zamanla yosun üremeye başlayacak ve sonuç olarak damlama borularınız çok kısa sürede tıkacak... İkinci nedeni güneş gören deponuz çok kısa sürede güneşin etkisiyle deforme olacak ömrü kısalacaktır bilginize.

Ayrıca sizin fasulyelerinizi görünce ben biraz korktum ben 25 cm aralıklı damlama deliklerinin her birine en az 3 4 adet attım ve hepsi çıkmış sanırım çok fazla sık ekim yaptım. Ancak sizin kide çok seyrek geldi aralarına mısır ekebilirsiniz..

Yolunuz açık olsun ^^
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Fasulyelerin olduğu fotoğrafta ucundan gözüküyor eski hali- battaniye- palet koyarak hem korunmasini hem de yorumlanmasını önlemeye çalışacağım.

Geçen sene fasulyeler çok sıktı özellikle sıra aralarına girmek toplamak zor oldu. Bu sene biraz daha rahat olsun dedik. Mısırı öncesinde ekmem gerekiyordu herhalde. O zamanı kaçırdık.

Size de danisayim az çok her sebzeden ürettik ama salatalik konusunda sorun yaşıyorum ( 2 hafta ürün alıyorum sonra yapraklar önce gevriyor sonra sarariyor en sonda kuruyor) Sizin salatalik konusunda tavsiyeleriniz nasıl olur? Sulama, ilaçlama vs?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahimes Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön