Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi latif.07
Şuan 6 farklı saksıda domatesim üzerinde chery domatesler var ve hepsi %100 torfta halada çiçek açmaya devam ediyorlar, torfta domates toprağa oranla çok daha iyi oluyor bir kere hastalık olmuyor ilaç kullanmanıza gerek kalmıyor dolayısıyla organik, tabikide torfta organik gübresini eksik etmezseniz kesinlikle verim kaybı olmaz aksine torfta daha çok verim elde edersiniz çünkü kökler çok daha iyi gelişiyor bende az önce çektiğim bir tane resimi ekliyorum. Torfa toprak karıştırmak pek tavsiye etmem. İnsanları yanlış yönlendirmezseniz sevinirim.
|
sayın latif07 torfu olumsuz olarak söylemek istemedim. torf içerisinde hiç gübre kullanmadığımdan geçen sene böyle bir sonuç aldım o nedenle benim görüşüm olarak paylaştım. ancak siz ayrıca gübre kullandığınızdan dolayı torf toprağınız ayrıca zengileşmiş. ve sengileşmeye devam ediyor. torfta yapraklar çok sağlıklı büyüyor fakat meyveleri küçük olmuştu. ben deneyimimi paylaştım. 2 kezde bu benim görüşüm şeklinde iliştirdim. yanlış yönlendirmek istemem. umarım arkadaşlar sizinde söylediğiniz gibi sağlıklı ürün alırlar