View Single Post
Eski 08-09-2007, 15:43   #8
hakan7960
Ağaç Dostu

hakan7960's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi beyağıllı Mesajı Göster
Aynı düşünceye köyüme gittikten sonra bende kapıldım.Ancak eskisi kadar su olmadığı olanlarında kuruduğunu görünce ancak szinde dediğiniz gibi çalı türü çok su istemeyen hoş kokulu çiçekleri olan bir bitkinin dikilmesi gerektiğini düşündüm bu bitkileri sizlere danışmak için siteye girmiştim ki yazınızı gördüm.Köyde akşamsefası hiç yoktu geçtiğimiz yıllarda.Bu sene gittiğimde yaylaya gelenlerden birini,n bahçesine diktiğini ve çok güzel yetiştiğini gördüm.Dünden itibaren İstanbul'da oturduğum bölgede bahçelerden akşamsefası tohumlarını topluyorum gittiğim zaman dağ,tepe,mezar demeden her yere tohumları atacağım
Sayın BEYAĞILLI benim düşüncede olmanız çok mutluluk verdi bana.Susuz olmak ağaç yetişmesine önemli bir etken değil.Dağlarda ki ovalarda ki hatta çöllerde ki bitkiler de ALLAH ın yardımıyla büyüyor yetişiyor.Susuzluğa dayanıklı KOKARAĞAÇ denilen bir ağaç türü var bende mezarlıkta bunu deneyecegim.Sitede Bu ağacınadı/Türü nedir? isimli yere girecek olursan bu ağaç ile ilgili geniş bilgi bulursun.Hertürlü yardımı yapmaktan mutluluk duyacağımı bilmeni isterim.
CENGİZ HAVA

GSM.05357700716

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön