View Single Post
Eski 19-05-2017, 11:07   #1232
Poyrazs
Ağaçsever

Poyrazs's Avatar

Giriş Tarihi: 19-02-2017
Sn. Meyvelitepe, dünden beri bu 41 sayfayı okuyup bitirebilmek için büyük mücadele verdim. Öncelikle şahsınıza bu ürün başta olmak üzere araştırmalarınız ve yazılarınızla bilgi birikim tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bu forum olmasaydı ben zeytinlik almaya cesaret edemezdim çünkü hiçbir şey bilmiyordum. Sürekli araştırararak öğreniyorum burada yardımlarını esirgemeyen herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim.
Sayenizde gençlik hayallerimin sağlam bir temelde hayata geçmesinde tarifi mümkün olmayan yardımlarınız oldu.

İkazlarınızı dikkate alarak konuyu inceleyip ismi geçen firmanın ürününden vazgeçmiştim zaten. Kaokilden sipariş vereceğim bugün. Fayda fiyat ve güvenirlik olarak yaptığım inceleme ve görüşmelerden bu sonuca vardım.

Kaolin uygulaması ve özellikleri hakkında tüm yazıları okudum. Neyi nasıl yapacağımı biliyorum artık, yalnız bu konunun ticari amaçlar doğrultusunda ne denli çarpıtıldığını da üzülerek okudum. Aklı selim olan ve konuyu başından takip eden herkez de ne denli haklı olduğunuzu zaten görecektir. Ama takdir edersinizki 42 sayfa okuması çok zor özellikle 35 -37 arası son yazılarınız ve başlardaki kaolini keşif ve denemeleriniz olayın özüyle ilgili tatmin edici bilgiler vermektedir. Konuya ilgi duyan ve bilgilenmek isteyen üyelerin sıkılmadan ve hızlıca etkili bilgiye ulaşabilmeleri için. Eğer yapılabilirse, her sayfanın en üstünde çıkacak şekilde kaolin hakkındaki geçmiş sayfalarda bulunan linklerinizi adapte edebilirseniz ekstra bir fayda olur sanırım. Bu sayede hem isteyenler tüm sayfaları okuyabilirken hemde isteyenler güvenilir firmalara, kaolin teknik analizlerine, uygulama oran bilgilerine, neylerle nasıl ne oranda karıştırılabileceğine; hangi sayfaya girerse girsin hemen ulaşabilir.

Konuyu tamamen okumamla soracak bir şeyim kalmadı. Uzun yazı için kusurabakmayın. Sevgiler.

Poyrazs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön