View Single Post
Eski 19-05-2017, 02:59   #1239
hozat
Ağaç Dostu

hozat's Avatar

Giriş Tarihi: 13-03-2009
Sayın dongyul,

İrfan çayı ile ilgili Meyveli Tepenin verdiği çok değerli bilgileri tekrar tekrar okudum.

Her yıl bahçeden çuvallar dolusu yabani otları attığım için büyük üzüntü duydum.
Aslında onlara pek kıyamadığımı,uzun süre bahçede kalması için eşimle mücadele verdiğimi (kıyamadığım için) bahçe sayfamın belirli mesajlarında çok dile getirmişliğim vardır.

Sadede geleyim:
O metni dikkatle okudum.Bahsedilen otların.KARAKAFES VE HODAN hariç, diğerlerinin bol miktarda çıktığını fark ettim.

Ne var ki,bir kaç kez okumama rağmen kavrayamadığım bir bölümü yine size soracağım.

Bu otları enine kestikten sonra sadece suyun içinde bekleterek mi?Çay elde edeceğim.

Suda kaynaması mı gerekecek?Çünkü o bölümdeki bir fotoğrafta kaynatılıyormuş gibi bir algı oluştu bende.

İLK ETAPTA:ısırgan, sirken birde adını bilmediğim bir otla(şu anda bahçede bunlar çıkıyor)
bu çayı az miktarda da,olsa deneyeceğim.

Geçen yıl sepetler dolusu semiz otu çıktı.Konuya komşuya vermekle bitiremedim.
Acaba o da işe yarar mıydı diye düşündüm şimdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılın as solistleri sahneye çıkmaya başladılar.AKŞAM SEFALARI

Size hitaben yazdıklarımı, övgü olarak kabul etmiş olabilisiniz ki, (bunu hak ediyorsunuz) ama, ben ayak izlerinizi takip etmeye devam edeceğim,beni doğru yere götürüyorlar.
Her şey için teşekkürler.

hozat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön