Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Poyrazs
Merhaba, bütün yazılanları okumadan yazmamaya gayret gösteriyorum. Sn meyvelitepenin yazısı olmasaydı ucuz diye o ürünü alırdım fakat emin olmak için analiz raporlarını istedim utelka firmasından dün yollamaları gerekiyordu yollamadılar!
Sizin yazılarınızıda okudum ürün hakkında artık bilgi sahibiyim, yarın sipariş ödeme işlemlerini tamamlayacağım haliyle. Umarım bu serinliklerin sayesinde çiçek açmadan yetiştirebilirim pazartesi veya salıya.
%4-5 kaolin
500 gr delfin wg
Uygulaması yapacağım bunun haricinde ekleyebileceğim doğal besin,koruyucu, bakteri önerisi olan varsa ve yazarsa müteşekkir olurum. Sevgiler
|
Forumda sorulmasından sonra adı geçen ürün ile ilgili detaylı bilgi edinmek üzere firma ile irtibata geçtim. Karşılıklı 18 mesaj ve uzun bir telefon görüşmesi ile haberleştik. Kıssadan hissesi şudur; ürün ham kaolinin kuru bir şekilde öğütülmesiyle elde edilmiştir. Ürünün yarıya yakın kısmı kum. Kalsine de edilmemiştir, tane dağılımı da belli değildir.
Bu haliyle zaten speklerin fazlasıyla dışında.
Bunu bir kenara bırakıp sadece fiyat bakımından karşılaştırsak ucuz değil, %168 daha pahalı.
Nasıl mı?
Sahibi, ürünün serbest yoğunluğunu 571gr olarak bildirdi. Yani bir litresi 571 gr geliyor. Olması gereken 300-350 gr aralığı. Aradaki fark kumdan geliyor. Bir an için tane dağılımını ve kalsine edilmemiş olduğunu da boş verelim. Birim ağırlıkta iş yapacak olan kaolin miktarı rafine kaoline göre çok daha az. Bu da ürünü
%168 daha pahalı yapıyor.