Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda
Ne olduğunu bilmiyorsunuz. Gelen tohumlardan talep ettiğiniz türlerin dışında farklı şeyler çıkabiliyor. Ben campunalla çiçeği almayı düşündüm. Bir kısım tohum resimlerinde yüksük otunu campunala olarak gösteriyorlardı. Güzel görüntüler her yerde aynı resim. Alan arkadaşlardan söylenen bir kısmı çıkmayan veya farklı çıkan şeyler. Güvenilir yer bulabilirseniz ancak oralardan temin etmeniz uygun olur. Farklı güllerin tohumlarını gönderiyorlar sözde. Ben o güllerin tohumdan yetiştirilebileceğini hiç düşünmüyorum. Aradığınız şeyler ne ise bildiğimiz çeşitlerden temin etmeye çalışın. Şu anda tohumdan yetiştirmek oradan gelmesi bile 30-40 gün sonra olacağını düşünürseniz mümkün değil.
Kolay gelsin.
|
endişenizi anlıyorum fakat söylediğim tohumlar net, çiçeklerde kırmızı beyaz diye renk ayrımı yapmadan alıyorum, tabiri caizse o çiçeğe benzesin yeter, tür açısından sizin kadar bilgi sahibi değilim, meyve ve sebze konusunda endişeliyim, ayrıca sahte tohum yollayan satıcılar, alıcılar tarafından feedbacklerde mimleniyor, teşekkürler