View Single Post
Eski 15-05-2017, 23:36   #2509
Nctelts
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 28-02-2017
Herkese iyi geceler. Elinize ve emeğinize sağlık, bu site de her şey çok verimli emin olun burdan aldığınız bilgiyi okuldan alamazsınız.

Benim ismim Necati. Topraksız tarım ile ilgili 1 haftamı videoları izleyerek 1 hafta mı da burda sizin güzel yorumlarınızı ve çalışmalarınızı inceleyerek geçirdim ve son sayfayı bitirip sabahı beklemeden yazmaya Karar verdim.

Bende başlangıçtü akan su da 125 lik 3 parça pvc boru da denemelerime başlamak istiyorum eksik olan malzemelerimi bu hafta tamamlamayı planlıyorum. Tabi ki sayın kudret hocamızı da unutmayalım. EC ölçer ve PH ölçer ile birlikte gerekli besin ihtiyaçlarımızı kendisinden karşılamayı düşünüyorum.

Benim sorum başlangıçta domakes, biber ve çilek en kolay yetişenler diye okumuştum bir karışım da hepsini besleyebilir miyim? yoksa nasıl bir sınıflandırma önerirsiniz? Elimde bir miktar perlit var pet bardak içerisinde kullanmayı düşünüyorum veya ırmaktan alacağım çakılı kullansam sıkıntı yaratır mı?

Daha fazla uzatmayayım hemen başlamak için sabırsızlanıyorum. İlerleme kaydettikçe fotoğraf ta ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

Nctelts Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön