View Single Post
Eski 15-05-2017, 19:09   #207
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lonicera Mesajı Göster
Sevgili akçabardak, öncelikle iyi dilekleriniz ve övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim.

Elbette belirttiğiniz gibi sıcak ve soğuk iklimlere göre aynı bitkinin değişik varyeteleri var. Ama inanın ben de bunlara hiç dikkat etmeden alıyorum bitkiyi. Aslında bu özelliğine bakmak lazım, çünkü aksi halde randıman alamıyor veya bitkiyi kaybediyorsunuz. Ben bitkileri öldüre öldüre dillerini çözdüm diyebilirim.

Bir de sabahtan akşama kadar değnekçi gibi bitkilerimin arasında dolaşıp kontrol ediyorum hep. Gözden kaçırdıklarım mutlaka oluyor ama herhangi bir hastalık başlangıcı veya besin eksikliğine hemen müdahale edebiliyorum. Böyle böyle bir sürü bitkiyi yaşatabildim ama ben yaşlanmışım haberim olmadı))
Sevgili Lonicera, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi böyle böyle bir çok bitkiyi öldürdük orada size katılıyorum ama yaşlanmışım haberim olmadı cümlenize katılmıyorum daha durun bakalım bilmediğimiz bir çok bitkiler var, daha onları edinip öldüreceğiz

Şaka bir yana gerçekten seneler nasıl da hızlı geçmiş ben de bu hayattan bir şey anlayamadım

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön