Hatırlatma
Arkadaşlar, bu hassas süreçte hatırlatmada bulunmak istediğim bir husus var. Gerçi bütün arkadaşlar bu süreçte bir kargo masrafı olacağını en başta biliyorlardı ama yine de hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum. Özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlar için.
Sevgili Sabah'ın Hollanda'dan gelecek bir yakınıyla paketimizi ücretsiz getirtme durumundan dolayı sizlerden onay mesajlarını isterken kargo masraflarından bahsetmemiştim. Ancak Hafize hanım, Cezzar ile görüştük: Bu yolun getirecek arkadaş için fazlasıyla riskli olduğunu (Ülkeye herhangi bir ibrazda bulunmaksızın tanımlanmamış 200 çeşit bitki ile girmeye çalışan birini, ben gümrük polisi olsam tutuklardım açıkçası) ve gümrükten geçememesi durumunda özellikle, ödeme peşin olacağından, sevgili Cezzar'ı zor durumda bırakacağı gibi nedenlerden dolayı bu yoldan üzüntüyle vazgeçtik.
Bu durumda paketimiz kargo marifetiyle gelecek gibi görünüyor. Sonuç olarak kişi başı yaklaşık 6€ civarı kargo masrafı olacak gibi duruyor. Onay veren ve verecek olan arkadaşların bu yeni durumu da göz önünde bulundurarak karar vermesini ve herhangi bir itirazı olan arkadaşımız olursa acilen benimle temasa geçmesini rica ediyorum.
Bir de onay listesinde ki tüm fiyatların Avro cinsinden olduğunu hatırlatayım.
Ortaya çıkan yeni durumu anlayışla karşılayacağınız ümidiyle tüm arkadaşlara selamlar, sevgiler.
|