View Single Post
Eski 01-05-2017, 12:02   #152
Lonicera
Ağaç Dostu

Lonicera's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hozat Mesajı Göster
Sayın Lonicera,

Bir iki gündür konu başlıklarını incelerken,birazda bahçelere bakayım dedim.
Kullanıcı adınız ilgimi çekti,İtalyanca bir kelimeyi çağrıştırıyor. " FELİCİTA"gibi.

İyi ki, ilgimi çekmiş,sevgiyle sulanıp, bilgiyle beslenen usta ellerin emeğine şapka çıkardım.
Önce son sayfalara baktım,ilerledikçe: tecrübe deneyim ve bir bilgi hazinesine düştüğümü anlayıp derhal ilk sayfanıza döndüm.

Beni ilgilendiren konuların yanı sıra, anlatım biçiminiz,bilgilendirmeniz ve hiç üşenmeden her mesaja cevap verme nezaketiniz de, dikkatimden kaçmadı.
Uzun sözün kısası, budan sonra ayak izlerinizi takip edeceğim.Beni doğru bir hedefe götüreceklerinden eminim.

Şimdilik hoşça kalın. Emekli öğretmenim ama, küçük sözü dinlerim.Sizden öğrenecek çok şeyim var.Bu öğrenci çok soru soracak size, şimdiden söyleyeyim.
,
Sn öğretmenim, öncelikle övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin gibi bir duayenden bu tarz övgüler alınca şımarmadan durmak çok zor))

Bilgi ve tecrübe demişsiniz ama ben bu bilgi , tecrübe, sevgi ve hoşgörü dolu forumda en arka sıralarda oturan haylaz çocuklara benzetiyorum kendimi. O kadar başarılı arkadaşlarımız var ki....

Ben de emekliyim, sizden yaşça küçük veya büyük olabilirim bilmiyorum( yaş 53) ama her halükarda elinizi öpmekten onur duyarım sn hocam.

Ömrümüz yettiği sürece hepimizin birbirinden öğreneceği o kadar çok şey var ki..

Dilediğiniz , aklınıza takılan , merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla...

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön