Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 29-04-2017, 13:00   #992
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
@ Guernica, siz bir de Subatan daki evleri göreceksiniz. Şehir efsanesi çok, efsaneleri nasip olur da bir araya gelirsek görüşürüz

Barajların nasıl etkisinin olacağı belli değil gerçekten. Dağın ön tarafında (Ödemiş e bakan sizin gördüğünüz) bir tane yapılıyor ve gövde inşaatı bitmek üzere (Rahmanlar Barajı). Diğer tarafına da yapılıyor veya yapılacak. Ayrıca o yaylaların devamında bir tane daha baraj var; Aktaş Barajı (Veliler-Kerpiçlik Köyleri üzerinde) Barajımız bol olaak, tabi getirisi götürüsünü zaman gösterecek. Sizin gördüğünüz Rahmanlar Barajının kurulduğu yer Ödemiş in serası gibiydi ve binlerce zeytin ağacı (diğerlerini saymıyorum) gitti gidecek. O bölge ucundan kıyısından kurtarılabilir miydi bilmiyorum. Uzaktan uzmanı olmadığımız konularda yorum yapmak doğru değil ama insan üzülüyor tabi.

Bisiklet turunu bilemem de yürüyüşe ben de varım En güzel yürüyüş, gezi, keşif vs. zamanı Eylül sonları; insanlar oldukça azalmış, hava serinimsi, güneş yok, yağmur ha yağdı ha yağacak, arada bir çiliyor, yapraklar her türlü renge bürünmüş ve tutundukları dalları bırakarak toprağa düşmeye başlamışlar..

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön