Sayın Resulgur, cevabınız beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Hataylı öğretmen arkadaşlardan ve biraz da tv kanallarından

o yörenin dillere destan kahvaltılıklarını az biraz biliyorum.
Benim de böyle baharatlı, keskin aromalı ot türlerine özel ilgim var. Biberiye gibi, kekik-nane
vb. gibi.. Zeytinyağı dolu küçük bir kaseye bunların tamamından ve bolca da acı pul biber koyup sabah-öğle-akşam 3 öğün yiyorum.
Sizin kekiğin yine o yörelerde çok meşhur olan "ZAHTER" le bir ilgisi var mı, bilmiyorum. Mesajınızın bir yerinde "sater otu" ifadesi var.
Şimdiden göndereceğiniz tohumları merakla bekliyorum.Onları balkonlarda kullandığımız 15cm civarında yüksekliği olan diktörtgen saksıya ekmeyi düşünüyorum
İlginize çok teşekkürler, saygılar.