Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ibrahimes
Biraz abartılı gibi gelecek ama biz nerdeyse her şeyde kullanıyoruz. Tarhanaya ve köfteye çok yakışıyor. Et marine ederken kullanıyorum herkes soruyor ne var içinde diye. Biz daha önceden adını bilmeden pazardan alıyorduk ama şimdi kendi yetiştirdiğimiz daha bir güzel oldu. Benim geçen sene fideleme yaptıklarım istediğim gibi olmadı, direk toprağa ektiklerim çok daha güzel oldu.
Benim bir sorum olacaktı. Geçen sene biberiye çelikleriniz tuttu mu? Kışı nasıl geçirdi şu an canlandılar mı? Eskişehir karasal iklimine dayanırlar mı acaba? Biberiye yetiştirme düşüncem varda o yüzden sordum.
|
Geçen sene ektiğim biberiyelerin hepsi tuttu .bu sene mart ayında da çelik ekmiştim onlarda tuttu. Bütüm kışı dışarda geçirdiler ama herhangi bir problem olmadı. Çelikle çok kolay çoğalabiliyor. Şu sıralar üretebilirsiniz sanırım.