View Single Post
Eski 06-09-2007, 22:22   #2356
hfz
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 810
Sevgili Coyote,

Bu organizasyonda hiç bir arkadaşımızın zarar görmemesi açısından sevgili Cezzar'ın bildireceği hesap numarasına ödemeniz gereken meblağ yatmadan gönderim yapılmayacaktır. (Bu size özel değil yanlış anlamayınız, genel anlamda yazıyorum)

Ödemeyi yaptığınızda her kişi için Cezzar arkadaşımız Hoyadag'a onay verecek,
ve sevgili Papatyam ile Hoyadag birlikte çalışarak Hoya'larınızın elinize geçmesini sağlayacak. Bu arada sevgili Papatyam'a şimdiden çok teşekkür ediyorum, yardım talebinde bulundu bizlere. Ama asıl teşekkürlerimi herkes Hoyalarına kavuştuğunda gönül rahatlığı ile yapacağım.

Açıkçası; Eylül'ün 16'sına kadar toplam meblağınızı hazır ederseniz,(bir aksilik yaşanmazsa17-18'inde elimizde olacak Hoyalarımız) sevgili Cezzar'ın vereceği hesaba gönderim yapmanız daha çabuk olur ve hoyalarınız sizlere daha çabuk ulaşır.

Hesap numarası ve döviz kuru bilahare bildirilecektir. Şu an şeklini bilmiyorum ama, hesap numarasını forumda yazmayıp özelden bildirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

hfz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön