View Single Post
Eski 03-04-2017, 05:30   #172
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Agaclar.net nedir? Sevgidir, dostluktur, paylaşımdır, güleryüzdür, tatlı dildir! Tohumdur, çiçektir, ağaçtır, lezzettir, şefkattir, bilgidir! Kocaman bir ailedir...

Bu güzellikleri yaşayabilmek adına fedakarlık edebilmektir...

Menfaat peşinde koşmayan ailemle bir arada olabilmek adına epeyce fedakarlıkla gittim İstanbul'a. Beş yıldır her toplantıda birlikte olup da tadına doyamadığım güzel insanlar için sizinleydim. Avuçla ilaç içip ağrılarımı bir nebze olsun dindirdikten sonra düştüm yollara. Pazar günü de gün boyu yatmak zorunda kaldım. Olsun varsın! Bunu neden mi söylüyorum? Ah, ah... Toplantıya adını yazıp da gelmeyen, gelemeyenler... Bu toplantıyı es geçenler! Neler kaçırdıklarını bir bilseler...

Keşke çok daha önce kesişseydi agaclar.net ile yollarımız. Ben öncelikle 2012'den beri böylesine güzel bir ailenin bir üyesi olmamın temel sebebi olan Sevgili Malina için kocaman bir alkış istiyorum. Bu kadar güzel yürekli bunca insanı nereden bulur, nasıl tanırdım o bu siteyi kurmasa? Hele hele sigarayı da bırakmış ya, ne kadar güçlü bir insan olduğunu bir kez daha ispatladı. Agaclar.net gölgesinde 13 yıldır bunca güzel insanın, onca güzel paylaşımına sebep olduğunuz için sonsuz teşekkürler Sevgili Malina...

Nice yaşlara agaclar.net...
17626638_10154730150688143_9203081966726226523_n.jpg

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön