Sayın Jezebel,
Ben 47 yaşında 25 yıllık tecrübesi olan bir mühendisim, halen öğrenmeye devam ediyorum, öğrenmenin yaşı yok çünkü.
Bana öğretenin abla/abi veya küçük kardeş olması önemli değil, önemli olan bilginin paylaşımı.
İlk mesajımdan sonra emek verip benimle yapıcı manada olan bilgisini paylaşan Sayın Doku_Kültürcü'nün mesajına istinaden girişimlerde bulundum.
Ben her zaman karşımdaki kişinin yaklaşımına göre yaklaşımda bulunurum.
Yapıcı olana yapıcı, yerici olan da yerici,
Bu forumdaki emeğinizi yadsınamaz ancak benim mesajıma cevaben yazdığınız mesajdaki yaklaşımınız hoş değil, kaldı ki sizin yorumunuza karşı da bahsettiğiniz şekilde "öfkeli" bir yaklaşımda da bulunmadım ama demek ki oradan bakınca öyle anlaşılıyor, aynı sizin benim mesajıma attığınız ilk mesajınız gibi.
Evimde çok değişik bitkilerim vardır, örneğin bir peygamber kılıcı bitkim var, 1.80cm boyuna geldi, 20 yaşında, hoya (mum) çiçeğim var 18 yaşında, fotoğrafını koymak için 2 m geriden çekmem gerek kadraja sığdırmak için, ve benzer çiçeklerim var.
Yani çiçeklerime özen gösteririm, öldüklerinde de çok üzülüyorum bu nedenle...
Sonuç olarak birbirimizi kırmak yerine, çok sevdiğim çamım için kırıcı olmaktansa, bana öğreten olursanız sevinirim.
|