Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul
Sayın Lusoari; bende yazdıklarınız karşısında şaşkınlık yaşadım ama mutlu oldum... Heyecanla bir solukta yazdıklarınızı okudum...
Sizle daha önce tanıştık mı şuan şaşırıyorum... İlk olarak Sayın Sonkez size Ari olarak hitap etmiş isminiz Ari mi? Hemen kişisel bilgileriniz olan kısma girdim... Veterinerlik yazıyor mesleğiniz... Bir kez daha şaşırdım...
İstanbul üniversitesi veterinerlik fakültesinden mi mezunsunuz? Kadıköy'deki Surp Takavor'da tanıştığım biri aklıma geldi ve sizi o diye düşünüyorum... Arkadaşımın ismi Ari (Ancak Ali olarak hitap ediyordum.) 2012 yıllarında üniversitede okuyordu gözlüklü hafif alnı açıktı... Onunda çiçeklerle arası iyi olduğunu biliyorum... Yaşınızda hemen hemen uyuyor...
Dünya çok garip gerçekten...
İsmim Yıldıray bu arada...
|
Daha önce forumda bir iki sohbetimiz oldu diye hatırlıyorum.

Gerçek ismim evet Ari. Mânası cesur, cesarerli demek. Sevgili sonkez ablamla da çok yakınızdır zaman zaman İstanbul'a geldiğimde mutlaka görüşmeye çalışırız. O gerçektende saygı duyulacak, sevilecek, tertemiz kalbi olan bir insandır.

Aslen İstanbul Bakırköy'lüyüm, 2004-2005 yılından beri Erivan'dayım. Liseden mezun olunca ne yazık ki ÖSS'i kazanamayınca geldim buraya (benden önce abim gelip yerleşmişti zaten). İlk önce tıp fakültesi eczacılık bölümünü kazandım bir sene sonra veterinerlik fakültesine yatay geçiş yapıp çocukluk hayalimi gerçekleştirdim diyebilirim. Hayvanlar benim için olmazsa olmazdır, sokakta orada burada onlar için yaptıklarımı dile getirip övünmeyi pek sevmiyorum. Dışa dönük pek değilim.

Eşimle birlikte bebeğimizi yeni kucağımıza aldık, belki bu sene İstanbul'a gelemiyebiliriz ama ileride gelme ihtimalim olursa seve seve sizinle tanışmak isterim.