Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM
@ nuaymu, pek güzel olmuş taşların yerleşimi, elinize sağlık. İnsanın çevresindeki güzelliklerde emeği, düşüncesi, çabası olmalı. Usta gelsin çim kaplasın, öteki usta gelsin taş döşesin, bu da gelsin yolu düzeltsin kolay oluyor belki daha da güzel oluyor ama içinde dolaşınca kendimi göremiyorum ki ben.
Aubrietaların duvarlardan aşağıya yayıldığını düşünüyorum da mükemmel olur. Tek tip istemezseniz aklınızda sedum da olsun. Sürekli yapraklı kalıp, yaprakları eğrilip bükülmeyen, yani yaz-kış diri kalan ve çabuk yayılan cinsleri var, uğraştırmazlar hiç, benim bahçede vardı ama adını hatırlayamadım hangisi, denk gelirse aktarırım.
|
Sağ olun TCM, gönlüm açıldı, ne güzel söylediniz. Üstünüze alınmayın, bir doktor arkadaşım var, bir nevi kişisel doktorum da sayılır

geçenlerde tutturmuştu "adam tutup yaptırın bahçe işlerini" diye. Bir de inatçıdır ki sormayın
He dedik ve kendi bildiğimizce devam ettik, ediyoruz. Adam tutup yaptıracaktıysam, sadece seyredecektiysem... bahçe edinmeye niye uğraşayım ki, gider parka seyrederim. Her şeyi hazır yapıveriyorlar.
Toprağa dalmanın keyfi başka
Sedum önerisini de not aldım.
Taş seki yapılacak birkaç kısım daha var, uygun olan yerleri bütün bu önerilerle değerlendireceğim inşallah. Teşekkür ederim