View Single Post
Eski 09-03-2017, 22:46   #154
acar35
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 12-07-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku Mesajı Göster
Güçlünün ya da zenginin, fakiri veya çiftçiyi sömürmesi yeni bir olay değildir. Bu tüm tarih boyunca böyle olmuştur ve insanın doğası gereği böyle olmaya devam edecektir. İnsanların zevk için tarım arazilerini satın alıp, çiftçilik oynadıkları doğrudur. Bunun yanında hükümet yandaşlarının tarım arazilerine otel ve termik santral kurması da bir vakadır. Bireysel olarak toprak alanlara ses çıkarttığınız gibi yandaşlara da tepki gösteriyor musunuz? yoksa onlar fazla mı dişli geliyorlar? Şikayetlerinizi tarım arazilerini imara açanlara göstermelisiniz.

Tarım arazisi kalmadığında saksılarımızdakileri yiyeceğimiz konusunda yanılıyorsunuz. İthalat diye bir şey var. İneklere samanı ithal eden bir ülke, insanları için de gıda ithal eder.
Tarım arazisini işgal edenin kim olduğuna bakmaksızın karşı çıkıyor bir miktarda başarılı oluyoruz.sanayi kuruluşlarının yapımına değil yapıldığı yere karşı çıktık.itob için başarılı olamadık arazi sahiplerinin kim olduğuna bakarsanız hangi partinin meclis üyeleri olduğunu görürsünüz.tarım arazilerini koruma kanunu çok yetersiz çıktı.tarım arazilerini al-sat malzemesi olmaktan çıkaracak maddeler için bastırıyoruz.otellere gelince gerekli durumlarda yapılır ve eğlenmek isteyenler otele gider tarım arazilerini alıp havuzlu villa yapıp tarımla uğraşanların arazi alamaz fiyatlara yükseltmez.alıp tarım yapan başımız üstüne.örnek bahceheveslisi çanakkale den 6 dnm yer almış tıbbi bitki yetiştircem diyor.ne güzel ancak çok yetersiz bir arazi.ben badem ve hünnap bahçesi kurmak için çok yer aradım.lakin fiyatlar uçuyor nasıl olur bu fiyatlara dedim köyde yapılan villaları gösterdiler.bir kaç dnm parçalı yerim var 30-50 dnm yer kuramazsan iş yaptım denmez.buca dan torbalı ya gelmiştim.şimdi buralarıda satıp ödemiş beydağ tarafına ülkemiz samanı bile ithal ediyor çünkü;köylü köyde kalmadı.şehre gidip emekli olup dönenler iş yapamaz yaşta.köylü olduğu için saygı duyulmayan gençler köyde durmaz.insanlar saygı ister.yoksa şehirde aç gezeceğine köyde ot eker hayvan besler.meselemize dönecek olursak kurt nasıl bu doğal dengede bir yere sahipse insanda zevk için değil çocuklarını ve yerini korumak için vurur.bu köylerin geçmişi binlerce yıla dayanıyor.sürü köye kadar geliyorsa çoğaldı demektir.uzak tutmak için tavsiyeler sunduk birkaç kişi haricinde herşey duyduk.elektrikli tel maliyetli ve pikniğe gelenlerin çocukları için tehlikeli.doğal haşam parkından dışkı istedim iddia edenlerin dediği doğrumu bi deniyeyim diye maile cevap bile vermediler.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acar35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön