View Single Post
Eski 08-03-2017, 08:55   #8129
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
agaclar.net'li olmak bambaşka güzel bir duygudur diye hep söylerim.
Paylaşımın güzelliğini burada bulabilirsiniz. Elimden geldiğince bahçemde yetiştirdiğim türleri site arkadaşlarımla paylaşmak hoşuma gitmiştir.
Paylaşacağım bitkileri, çelikleri hazırlarken eşim " bu kolileri hazırlarken yüzündeki mutluluk eline batan bu gül dikenlerinin acısını bile siliyor" der. Hakikaten öyle oluyor, bunları alan arkadaşlar kim bilir nasıl mutlu oluyorlardır diye düşünürüm hep.

Bir arkadaşımız mesajında şöyle yazmış:

"Sevgili Güler Hanım, nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim. Yaklaşık 6 aydır bahçenizdeki güllere bakarak imrendim. Zamanınız için ilginiz için verdiğiniz bilgiler için sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten agaclar.net'e iyi ki keşfetmiş, gerçekten çok mutluyum. Çelikleri anlattığınız gibi dikeceğim. Onlara her baktığımda, kokusunu hissettiğimde siz aklıma geleceksiniz. Küçük bahçeme Ankara Atatürk çiftliğinden ıhlamur aldım hatıra olsun diye, Manyas'tan gül çeliği, Mersin'den portakal fidanı, Ordu'dan Kafkas gülü hayalim küçük bir Türkiye bahçesi yapmak güzel ülkem gibi..."

Bundan daha güzel ne olabilir ki?

Bu sabah ben de o heyecanı yaşadım. Manisa'dan sevgili SDurul'dan gelen hediyeler beni çok mutlu etti.
Binlerce teşekkür ederim sevgili arkadaşım.

Name:  IMG_0115 (600 x 450).jpg
Views: 665
Size:  48.0 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön