View Single Post
Eski 28-02-2017, 15:41   #152
nuaymu
Ağaç Dostu

nuaymu's Avatar

Giriş Tarihi: 06-05-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi firdevs-i Mesajı Göster
Tekirinize bayıldım. Keyfi yerinde belli. Ben bir ay önce kaybettim tekirimi. İçim yandı sizinkini görünce. Hayvan sevmeyen anlamaz. Oğlum kadar kıymetliler benim için. Bu yıl bahçe çalışmalarınızı merakla bekliyoruz sevgili nuaymu. Hepimizin içi kıpır kıpır oluyor havalar ısındıkça. Çimlemeye başlasam mı, daha erken acele etme diye gidip geliyorum bir haftadır bende.
Bizim evin şaşkını desem de... paşası)))
Tekirinize üzüldüm, insan hep hatırlıyor, özlüyor. İlk kedim dahil hepsini ara sıra anarım, elimde değil.

Geçen yıl tohum çimlendirmede pek geç kalmıştım, o yüzden sadece zinnialar elime gelmişti, malum çok kolay çimleniyorlar. Henüz onları çimlendirmeye başlamadım ama bizimkiler zinniaları çok sevdi. Bütün yaz bahçeye cıvıl cıvıl renk ve neşe kattılar, bu yıl da zinnia ekeceğim, sıradalar.
Çivit mavisi salvia da tüm yaz çiçekliydi, delphiniumlar da. Onlar da mutlaka olmasını istediklerimden.

Dayanamadım, bir miktar da mini fide aldım, azıcık miktar
Alışsınlar diye birer boy büyük saksılara alıp bahçe evine götürdüm. Yarın onları da fotoğraflarım inşallah. Nasıl olsa evin içi henüz çıplak beton haliyle duruyor. Ben de güney cephesine güzelce dizdim onları. Çiçek tarhlarım hazır olsa, o mini fideler de az palazlansalar... hemen bahçeye

nuaymu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön