View Single Post
Eski 17-02-2017, 15:30   #187
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi balance Mesajı Göster
Bu kural en baştan beri var mıydı? öyleyse kaçırarak büyük hata yapmışım yoksa gönderirdim mutlaka Sayın Meyvelitepe talepleri yayınlandığında kullanıcı adımı gördüğümde herşey yolunda sanmıştım... işiniz yoğun karşılıksız yoruluyorsunuz Allah razı olsun ama keşke taleplerinin gönderilmeyeceğinden önceden haberim olsaydı. Büyük bir heyecanla nerdeyse hergün girip siteye bakıyordum benim için hayal kırıklığı oldu. Kısmet değilmiş ne yapalım...Herkese emekleri için teşekkürler...
Bu kural en baştan beri var mıydı?
Soru böyle sorulunca, "En baştan beri yoktu, size göndermemek için sonradan ekledik" seçeneği de ortaya çıkmış oluyor. Ne yapayım bu seçeneği mi söyleyeyim?

Meyvelitepe talepleri yayınlandığında kullanıcı adımı gördüğümde herşey yolunda sanmıştım...
Meyvelitepe listeyi yayınladığında henüz tohumlar bize ulaşmamış, adresler, zarflar hazırlanmamış oluyor. O zamana kadar foruma tek bir mesaj yazabilirsiniz diye düşünüp adınızı listeye eklemiş. Yani Meyvelitepe de her şey yolunda sanmış. Tek satır laf etme gereğini duymayacağınızı hesap edememiş.

Keşke taleplerinin gönderilmeyeceğinden önceden haberim olsaydı
Keşke bizim de tohum paylaşım etkinliği kurallarını okumayacağınızdan ve hiç mesaj yazmayacağınızdan haberimiz olsaydı. Ne yazık ki haberdar olunduğunda iki taraf için de geç kalınmış oluyor.

Biz de en az sizin kadar üzgünüz, belki biraz daha çok...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön