View Single Post
Eski 09-02-2017, 17:26   #94
Milla
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Ben 2016-2017 tohum paylaşım etkinliğinde ağaçlar.net ailesine teşekkür etmek istiyorum.

Bunlar; Karıncalar, arılar ve kuşlar

Karıncalar;
Tüm sene boyunca sıfırdan, tohumdan bir şeyler yetiştirip, gözlemleyip, sezon sonunda tohumlar alıp, hepsini bir araya getirip, teker teker arkadaşlarımız adına etiketler bastırıp, poşetleyen ve yollayan işçi takımı

Arılar;
Tüm talepleri kayıt altına alan, gerekli tüm matematiksel işlemleri yapan, gereken listeleri sitede yayınlayan, düzenin ve soruların cevaplanmasını sağlayan beyin takımı

Kuşlar;
Fedakarca onca tohumu depolayan, tasnifleyen, tek tek toplayıp kişiye özel zarflayan, zarfları bir ücret beklemeden sağlayan, onları kargoya vermek için torbalarca zarfı kargolara masrafı ve eziyeti hiç düşünmeden taşıyan, kargolar hesaplı gitsin diye anlaşmalarla uğraşan gönül takımı

Hepinize çok teşekkür ederim. Ben 4.22 TL kargo ücretiyle bu öğlen kargomu aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.
Unuttuğum bir emekçi varsa çok utanırım

Bu resimdekileri bir kucak poşet sanmayın.
Bunlar;Emek, özen, paylaşım, sevgi, saygı, bir sezon devam edecek heyecan ve yeni dünyalar.

Bu arada ben de bir karıncayım

Eklenen Resimler

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön