View Single Post
Eski 03-02-2017, 20:37   #20
bahçe heveslisi
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 21-08-2015
sayın tarku, öncelikle cevap için teşekkür ederim. aslında sadece çiftçilikle geçimin zor olacağının farkındayım. ayrıca çiftçilikten kastım tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği. yanında salma tavuk, kaz ve hindi yetiştirmeyi; bunlarıda ek gelir olarak yapmayı düşünüyorum aslında. günümü hep tarlada geçireceğim için, yine ek gelir amaçlı az da olsa kapalı alanlardan birinde mantar yetiştirmeyi de planlıyorum. Şimdi şunu diyebilirsiniz, ki ben kendime soruyorum bu soruyu; tek başınıza bütün bu saydıklarınıza nasıl yetişeceksiniz diye ? aslında biraz hırs, iyi bir çalışma temposu ve doğru planlamayla bunların üstünden gelebileceğimi düşünüyorum. teorik ve pratik genelde birbirine tam uymasada yapacağıma inanıyorum. bahsetmiş olduğunuz gibi köylülerden ve akrabalarımdan bilgi alışverişinde kesinlikli bulunacağım. zaten 3-4 yıl süreyide aslında bu yüzden oryantasyon süresi olarak koydum. en kötü ihtimal makine teknikeri olduğum için ilçedeki fabrikalarda işimi düzene sokana kadar çalışabilirim düşüncem bu, umarım umduğum gibi olur

bahçe heveslisi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön