View Single Post
Eski 29-01-2017, 21:33   #2170
yörümeyen yörük
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-12-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Taşlıbahçe Mesajı Göster
Dalın kırıldığı yeri de fotoğraflarsanız kalan kısımdaki yara yerinin neresinden kesmeniz gerektiği konusunda yardımcı olabiliriz.

Diğer ağaçlar da genel olarak fotoğraftaki ağaç gibiyse işinin ehli birileriyle budama işine girmenizde büyük fayda var. Muhtemelen aralama ve taç indirmeye dönük çalışmalar olacak zeytinliğinizde ilk etapta. Yine de getireceğiniz ekibi iyi araştırın, kaş çizeyim derken göz çıkarmasınlar. Kolaygelsin, hayırlı olsun...

Şimdi fark ettim, iki ağaç varmış bahçede, işiniz kolay o halde, yine de işi bilen birisiyle bu işe girerseniz sizin için öğretici de olur, kolaygelsin...
İlginize için teşekkür ederim.
Umarım eklediğim resim faydalı olur. Aksi halde tekrar çekmek için haftasonunu beklemeliyim.
Açıkcası işin ehli biriyle çalışmayı bende isterim ama inanın bunun için ne vaktim var ne de tanıdığım. Anlayacağınız bütün bakımını elimden geldiği kadar ben yapacağım. Ağaçları kurutacak kadar beceriksiz değilimdir umarım Köydeki insanlar bana zeytin olabilmesi için bahar ayında kükürt serpmemi söylediler ama bununla ilgili internette birşey bulamadım ya da iyi bir araştırmacı değilim

Eklenen Resimler

yörümeyen yörük Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön