Sizleri merakta bıraktığım için çok üzgünüm. Her şey yolunda. Sadece yoğun bir zamandan geçtim.
Ufaklık insanın elini ayağını bağlıyor. 1.5 yaşında, hem çok hareketli, hem de tehlike bilinci yok. Bir an yalnız bırakmaya gelmiyor. Ama bu yaz bahçede bana yardımcı olacağını, birlikte çalışabileceğimizi düşünüyorum. Şimdiden evde bir sürü iş yapıyor.
İş yerinde de yoğun bir döneme denk gelince siteye de fazla giremedim. Ama inanın aklım hep burada. Girip de yazayım diye her an aklımda ama işte haftalar haftaları kovalıyor. Bu hafta kendi kendime dedim artık "yeni sezon başlayacak neredeyse, bir girip de geçen seneyi toparlamam lazım".
Bir süredir bahçeyle de çok ilgilenemedim. Ama neyse ki emin ellerde.

Amcamlar bu kış da bizimleler. Amcamın ellerine sağlık bahçe tertemiz ve düzenli. Ama artık benim el atmam gerekiyor. Geçen sene diktiğim meyve ağaçlarının budanacak dalları var. Şubat'ta da sebze tohumları ekilecek, onların saksısını torfunu hazırlamam, neyi ne kadar ekeceğimi planlamam lazım. Geçen sene 15 Şubat'ta ekmiştim. İlk domates hasadını 9 Temmuz'da yapmışım. (Bahçe işleri günlüğünde kayıt ediyorum.) Bu sene 1 Şubat'ta ekmeyi planlıyorum. Böylece sıcaklıklar yeterse ilk hasat Haziran'a gelebilir belki.
Şimdi yavaş yavaş hem elimde kalan geçen senenin fotoğraflarını ekleyeceğim, hem de forumda kaçırdığım başlıklara göz atacağım.