View Single Post
Eski 14-01-2017, 11:56   #227
Lonicera
Ağaç Dostu

Lonicera's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2008
Bugün itibarıyla, paylaşmış olduğum tohumlara yapılan taleplerin , kurallar gereği geçerli olanların tamamını (tarafıma gönderilmiş olan etiketlerin tamamı) karşılamış ve paketlemiş bulunuyorum. Çok kısıtlı olan tohumları da diğer talep edenlerden araklayıp, kendime ayırdığım tohumlardan da ekleyerek tüm talepleri iyi kötü karşılamaya çalıştım.

Bunu niye belirtmek istedim, biliyorum ki (özellikle ilk defa tohum talep edenler ) hepimizin kafasında paylaşımcılardan talep ettiğimiz tohumların hangisinin elimize ulaşıp ulaşmayacağına, karşılanıp karşılanmayacağına dair bir merak var. Şahsım adına benden tohum talep edenleri merakta bırakmak istemedim. Eğer ki benden talep ettiğiniz bir tohum size ulaşmadı ise bilin ki kural ihlaline takılmıştır.

Biliyorum bu mesaj arada kaynayıp gidecek büyük ihtimalle. Ama yine belirtmek istiyorum ki tohumları alan arkadaşlar büyük heyecan ve sevinçle bazı şeyleri gözden kaçırabilirler. Basit tohumlar( biber, domates vb. tohumlar) dışında bazı ön işlem gerektiren tohum türleri var. Bunları paylaşan arkadaşların paylaşım sayfasındaki bilgileri yeniden gözden geçirip ne yapılması gerekiyorsa ona uymaları tohumların çimlenmesi için önemli. İlgili sayfalarda gerekli bilgiler bulunmuyorsa hiç üşenmeden net'te araştıralım.

Şimdiden herkese kolaylıklar diliyorum. İnşallah tüm tohumlarımız sorunsuzca çimlenir ve bol mahsül alırız. Ve bir sonraki tohum paylaşım etkinliğine kendi yetiştirdiğimiz ürünlerden alınmış tohumlarla, paylaşımcı olarak katılıp daha çok kişiye ulaştırabilmenin heyecan ve mutluluğuna ortak oluruz.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön