View Single Post
Eski 24-12-2016, 08:31   #1198
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ayyy ne güzel..., sevgili pria siz hep söylersiniz ya; eşimin hakkını hiç ödeyemem, benim gibi bir adamın kahrını çekiyor diye, ama lâf aramızda valla eşiniz de çok şanslıymış.

.
Şanslı mı değil mi bilemiyorum ama sağolsun benim çok çok şanslı olduğum kesin Güler Hanım..Bazen annesine bile takılırım ''..kızını çile çekmek için mi verdin benim gibi elalemin oğluna '' diye..

Gençlik yıllarında çok hor kullandım eşimi..bir elim yağda bi balda, hiiiç sesini çıkarmadan hizmet etti kadın..27 yıl öğretmenlik yaptı, sabahın köründe kalkar bana kahvaltımı hazırlamadan evden çıkmazdı..aslında ben ondan önce kalkıp kahvaltı masasını hazırlayabilirdim ara ara da olsa..ama işime gelmedi sanırım yan gelip bekledik hep hazır..hani diyeceğim, kısaca baya bi öküzlük yaptım..

Yaş ilerleyince vicdan yapıp telafi etmeye çalışıyorum şimdilerde..arasıra da takılıyorum ona ''..sandığın kadar da öküz değilim ben'' diye Elimden geldiğince yükünü azaltmaya, dinlendirmeye çalışıyorum ama gene de ben varken tam dinleneceğini sanmıyorum..O yüzden yine ara ara takılırım ona ''..ben önden gideyim de benden sonra uzatıp bacaklarını 10-15 yıl ancak dinlenirsin'' diye

Hep ''kadınların asla hakkı ödenmez'' deriz..lafla olmuyor bu..icraate geçmek lazım geç te olsa

Düzenleyen pria : 24-12-2016 saat 11:10
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön