View Single Post
Eski 20-12-2016, 04:56   #179
kaktüs
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Dördüncüsüne başlayacağımız etkinliği bir çok açıdan çok özel buluyorum. Her yıl tanıtılan tohumlar, hazırlanan standart kataloglar, uygulama şekli, kimin kimden ne aldığının kayıtlı oluşu, tohumların sonradan gittikleri yerlerde kısmen de olsa takip edilebilirliği vb. özelliklerden dolayı benzerini ne ülkemizde ne da başka bir ülkede görmedim, duymadım.

Mevcut kataloglarımız forumda hala ulaşılabilir olmasına rağmen bir kitapçık haline gelmesinin etkinliğin ve hep birlikte yaptıklarımızın değerini çok arttırır diye düşünüyorum.

Bu sebeplerle son üç yılın kataloglarını birer PDF kitapçık haline getirebilirsek çok güzel olur.

Neticede, gerekli yazılım, donanım ve zamana sahip gönüllülere ihtiyacımız var. Ne dersiniz?
Gelgitli uyelerden birisiyim... Cogu eski uyenin paylasimlarini, bahcelerinin ilk hallerini hatirliyorum. Ben ne kadar hatirlaniyorum, veya uzun bir araliktan sonraki donusum araniza girmeniz icin yeterli olacak midir bilemiyorum ama bu konuda yardimci olacak gonullulerden olmayi isterim.

Bahcede fiziki ekim dikim islerinde nispeten yeni sayilirim. (En azindan sebze vs yetistirmekte), ancak katalog yapma, kayit tutma, pdf vs konularinda iyiyimdir. Eski meslegim olan Kalite Guvence'den kalma aliskanliklarim bazi konularda hala pesimde

kaktüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön