View Single Post
Eski 16-12-2016, 08:43   #197
kaktüs
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Oncelikle merhaba,
Uzun zamandir uzak oldugum bu platforma farkl heyecanlarla yeniden girdim ve farkettim ki ozlemisim.... Sizin sayfanizi kullanici adiniz gibi bir nefeste okudum sn birnefestoprak. Benim hayalimi gerceklestirmissiniz, gurur duydum. Basarilarinizin da devamini dilerim.

Benim durumum sizinkine gore cok cok daha kucuk capta. Ama geleneksel tohumlara ve urunlere sevdam hep vardi, bugune kadar bahceye sahip olamadigimdan saksida denemelerden oteye gidemiyordu. Simdi kucuk de olsa bahceli bir yerdeyim, kendi capimda surdurulebilir lige en yakin sekilde yasamaya calisirken, kendimce dogal yasama destek olup gdo yu yasantimizdan uzak tutma mucadeleme devam edecegim. Bilgilerinizin cok yararli olacagini dusunuyorum kendi adima, simdiden cok tesekkur ederim. (Kusura bakmayin, bir begenip gecemeyecek kadar heyecanlandim burayi gorunce). Ana Tohum projeniz muhtesem, ileride bir gun icinde yer alabilmeyi dilerim. Kismet... Turkiye'nin tohumlari, yerli bitkileri, endemik bitkileri birileri el atmazsa tarihin tozlu sayfalarina karisacak. Dilerim cok ses getirir projeniz ve her gecen gun katalogunuza yeni bir tur eklenerek, nesillerini garantilersiniz. saygilar

NOT: Yazidaki Turkce karakter sorunu icin ozur dilerim. Yurtdisinda yasadigim icin, bu sorunu hep yasiyorum. Bu goruntu kirliligini yaratmak istemezdim

Düzenleyen kaktüs : 16-12-2016 saat 08:45 Neden: NOT ilavesi
kaktüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön