View Single Post
Eski 04-12-2016, 18:02   #76
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
...bende bu kadar varmış...
Girişteki 'hoş geldiniz, agaclar.net kışa girerken toplantısı' dövizlerini de fotoğraflamıştın sanki...

Güneşli güzel bir kış gününde, kayak evlerini andıran sıcacık (sıcak derken mecaz yapmıyorum, gerçekten sıcacıktı hatta sobanın dibinde sohbete dalınca kısa bir cehennem provası bile yaptık, oradan nasıl hızla uzaklaştığımı ben bilirim ) ve her yeri ilgi çekici şeylerle dolu, şirin bir mekanda buluştuk bu kez. Özleşmişiz ama her buluşmada olduğu gibi yine sohbetten aç kalktık, tadı damağımda kaldı

''Sanal ortam'' diyerek buradaki ilişkilerimizi hor gören biri vardı, umarım bu sayfaya bakıyordur. Ne sanalı yahu! Canlı canlı özlüyoruz birbirimizi, böyle sanal mı olur? Kavuşunca sarılıyoruz, 3 dakika konuştuk sanıyoruz ama bir bakıyoruz saatler olmuş, birbirimizin neredeyse sülalesini tanıyoruz ki vedalaşırken selamlar emanet ediyoruz falan filan...
Sanalmış, hıh, sensin sanal!

Arkadaşlar, hayatımda olduğunuz için çok mutluyum. Sizlerle her buluşma öyle güzel ve kısa ki adeta bir pencereden cennete bakıp geçiyor, sonra da kaldığım yerden dünya hayatına devam ediyorum. İyi ki varsınız

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön