Adalet ablacığım, naif sümbülteber soğanlarından sana rezerve yapabilirim istersen madem beğendin
Gloksinyaları uyutup uyandırma konusunda sıkıntım yok da çiçekleri çok güzel olunca uyutmak istemiyorum o bakımdan
Şimdi gelelim bohça, sandık açmaya, karıştırmaya bayılanlara. Tabii bohça ağaçlar.net'e uygun bir bohça. Soğanlı bitki bohçası, yani kargo
Sayın alys'ten aldığım soğanlılarım birkaç gün önce elime ulaştılar. Siparişim cömert hediyelerle geldi. Çoktan dikildiler ama fotoğraflar bugüne kaldı. Sayın alys'e karşılığını fazlasıyla hak eden sağlıklı soğanları ve hediyeleri için teşekkürler.
Not: Sayın alys'in gönderdiği hediye nergisler birer ikişer çıksa da paketlerinden öyle iri yavruları vardı ki ayırınca; 1 nergis 2, 2 nergis 3, 4 oldu. Onları da dikince koca bir saksı dolusu nergisim oldu. Saydım 6 çeşit nergis gelmiş. Hiç bu kadar nergis çeşidim olmamıştı. Erlicheerle karaburuna talim ediyordum
Tekrar teşekkürler sayın alys
Siparişim genel olarak ters lale (uva vulpis, meleagris, çok beğendiğim michailovskyi, sümbül(farklı renkler), müge(pembe-beyaz), muscari(armeniacum, ambrosiacum, macrocarpum) ve hediye nergisler.
Not2: Keşke daha detaylı çekseymişim fotoğrafları