View Single Post
Eski 25-11-2016, 22:36   #29
Amanita
Ağaç Dostu
 
Amanita's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 158
Dogal fermentasyon, yani tursu yapacaginiz sebzelerin uzerinde zaten dogal olarak yasayan mikriorganizmalari kullanarak yapilan fermentasyon. Bulabilirseniz organik sebzelerle yaparsiniz, ancak zorunlu degil. Fermentasyon yaparken her turlu soru icin ben sandor katz in yazdiklarina basvururum. evde yapilacak fermente urunler icin bildigim kadariyla buyuk bir uzman kendisi, asagiya 2 link birakiyorum. kendisinin yazdigi tursu tarifleri bunlar, google translate ile turkceye cevirip okuyabilirsiniz.

Making Sour Pickles | Wild Fermentation :: Wild Fermentation

Homemade Pickles Require Just Three Ingredients - The New York Times

Sour Pickles: A Simple Recipe ? Nourished Kitchen

Amanita Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön