View Single Post
Eski 17-11-2016, 12:22   #6642
Muda
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Muda sukulentleri çok seviyorum..Sedum un cinsini öğrendim teşekkürler.... Bir dükkandan iki kök vermişti bir esnaf arkadaş ...üç senede üç saksı oldular ..Kışyaz aynı yerde duruyor ve çok kahraman bir bitki...
Asterlerde saksıdalar...Kışın koruma yapmıyorum ,kalıcılar onlarda kahraman .... Ağır kışları üç senedir geçirdiler....Mor ve eflatun pembe bir iki rengim var....beyazı bu sene buldum....Katmerli çiçeklileri İst. daki bahçede maalesef kapıcı tarafından sulanmayıp katledilmişler..Yazlık dönüşü görebildim ve üzüldüm....
Arzu ederseniz size pembe aster gönderebilirim.....Selam ve sevgiler...
Sayın berrinb;

Ben de dayanıklı bahçede yetişen çiçek ve sukulentleri seviyorum. Kış geldi. Balkonda baktıklarımı içeriye aldım. Ancak onların bir kısmı kışı çıkaramayacaklar. Dışarıda yaşayanlar ise hiç sıkıntı çıkarmadan baharla birlikte yeniden yeşerip çiçek açıyorlar. Sedum hiç sıkıntı çıkarmadan burada rahat bir şekilde kışı çıkartıyor. Aynı şekilde aster de çoğalarak kışı çıkartıyor. Bende olanların resimleri

Geçtiğimiz yıldan arkadaştan aldığım suyu yeterli gelmeyince çok iyi açamadılar.

Name:  DSCF9697.jpg
Views: 527
Size:  72.0 KB

Amaryalis bahçesinden aldığım bu yıl beklediğimin çok üstünde performans sergiledi.

Name:  DSCF9698.jpg
Views: 534
Size:  72.2 KB

Beyaz, pembe ve mor olarak aldıklarımdan pembe olan ölmüş.

Name:  DSCF9699.jpg
Size:  70.4 KB

Name:  DSCF9701.jpg
Size:  57.4 KB

Asıl ilk olan morumsu çiçek açan var. O bunlardan hepsinden uzun. Bu yıl fazla sulayamayınca çiçekleri tam olarak olmadı. Gelecek yıla yerini değiştireceğim.

Teklifiniz için teşekkür ederim. Koyu renkli sedum bu yıl yeni dikildi. Gelecek yıl muhtemelen çoğalacaklar. Ancak sizde olmayan bende olan sedumun çiçekleri de güzel. Onlardan ve bende olan çeşitlerden beğendiklerinizden ben de size göndermek isterim.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön