View Single Post
Eski 13-11-2016, 09:27   #1609
aslama1994
/

Giriş Tarihi: 23-09-2016
İnternetten bir beyefendi benden tohum istedi altı çeşit tohum gönderdim karşılığında tohum almadan.Aradan zaman geçti iki bayandan tohum istedim.Birisi hastahanede ölsem de o tohumları göndereceğim bir şekilde dedi.Facede bayanın birisi tkhum takası yapalım seninle dedi peki dedim.Benim yıllardır aradığım yeşili yenen barbunya varmış elinde çok sevindim ben bir çeşit barbunya ararken bu bayanda dört çeşit barbunya varmış sevincime diyecek yok.Konuşurken kaç çeşit tohum gönderirsem o kadar tohum isterim deyince kalsın tohum dedim.Sonra neyse dedi sen göndermesen de ben sana göndereceğim dedim.Öyle deyince tohum toplamak kolay değil emek verdim beleşten tohum sahibi olmayı düşünüyorsun filan dedi.Bende dedim yedi çeşit tohum var yedi çeşit tohum gönder o zaman dedim.Sonra dedi ki bayanın birisine tohum gönderdim kargo geri geldi 12 lira para verdim dedi.Tamam dedim senin kargo paranı da ben vereceğim. Sonra dedi işte eşim artık tohum göndermeyecek filan o zaman söz verme dedim.Şuan o kadar çok Üzgünüm ki bende gönderdim benimde kargom geri geldi.Ama ben kimseye artik göndermeyeceğim demedim.

aslama1994 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön