Aynısından ben de istiyorum 😌 Zaman neler getirecek bakalım? Zamanı seviyorum. Belirsizliğini, potansiyelini...
QUOTE=dongyul;1481451]
Bugün mutluluktan ölebilirdim...
- Hayatta en çok istediğim kişilerle tanışma fırsatım oldu Sayın Meyveli Tepe'nin ve eşinin hayat dünyasına misafir oldum... Evet biliyorum çok şanslıyım
- Bugün bilgi bombardımanı yaşadım, sohbet, muhabbet kendim gibi düşünen birileri ile tanışmak beni çok mutlu etti. Bugünü asla unutmam...
O kadar güzel evleri, sebze adaları, seraları dünyalar tatlısı köpeklerini tanıma fırsatım oldum...
Binlerce konu ve bilgi ile geri döndüm... Ayrıca çok güzel tohumlarım, hünnap + armut şurubum, organik ilacım oldu... Tabi ki de söz etmeden geçemeyeceğim benim onlarca Kırmızı Kaliforniya Solucanım var artık ^^
- En önemlisi bu gün ilk defa domates yedim evet evet şaka yapmıyorum dünyanın en güzel domatesini ilk defa bugün yedim tadı halen damağımda o lezzet aroma mükemmeldi, daha önce ben domates değil talaş yemişim...
- Ortam o kadar sıcak ve güzeldi ki benim gibi birisinin aklına ne cin fikirler geldiğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.
- O kadar çok mutluyum ki böyle çok güzel şeyler gördüm duydum ki herkese anlatmak paylaşmak istiyorum içim içime sığmıyor...
Sırada tanışmak istediğim üyeler Sayın Birnefestoprak, Taşlıbahçe, Bahcedenn ve İsmailkuzucu umarım bir gün sizlerle de tanışabiliriz ^^
Eklenti 629389[/QUOTE]