Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Arkadaşlar; bu çok istediğim ama bir türlü edinemediğim brukmansia dalı göklerde ararken bu akşam ayağıma geldi  komşum bana gelirken bir bahçede görmüş ve çiçeğini çok beğenmiş, adını sormak için bir dal kırıp bana getirmiş.
Üzerinde tomurcukları bulunan bu dalı olduğu gibi suya koydum, acaba bu dal köklenir mi? ya da köklenmesi için ne yapmam gerekiyor? köklenmesini çok istiyorum, sizce suya bu şekilde koymam doğru mudur? Teşekkürler
Eklenti 631520
|
Sevgili Hemserim,
Yapraklarin bir kismini alman lazim, hele o tomurlar hic olmamali, ( bunlar benim goruslerim )ayrica toprakta koklenmesi daha iyi ; gerci bahar aylarinda koklenme daha hizli olur.
Nereden kopardi ise koklenmezse tekrar baharda alirsiniz. Olmadi, Adalara yolunuz duser ise koklenmis verebilirim.
Sevgi ile kaliniz.