View Single Post
Eski 05-11-2016, 19:46   #478
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Ablacım nasıl istiyorsan öyle hitap edebilirsin

Gayret diyorsun da biraz çalışsam benim de her yanım tutuluyor, saksılarla yiğitlik yapmak kolay geçen sene baharda köye gittik, kaynanamla azıcık çapa yaptım. Olduğum yere yığılıp kalacaktım Anneciğim 60 küsürlerinde ama maaşallah 30'luk şehirli kadınlara taş çıkartır. Daha o çapadan sonra ne işler yaptı ben gönülsüz gönülsüz sırf ayıp olmasın diye peşinde dolaşıyorum. Akşam yorgunluktan uyuyamadığım gibi ertesi gün ne çektiğimi de ben bilirim.

Abla canımsın, çok geçmiş olsun ve -çok samimi olarak- ihtiyacın olursa söylemen yeter, gelirim inşallah. Temizliğini de yaparım, çiçeklerine de bakarım. Beğenir misin bilmem yemek de yaparım
Sevgili Dilâra'cığım;

Sıcacık mesajını okuyunca içimi bir huzur kapladı.
Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim, geçti şükürler olsun.

Senin gibi güzel çocuklara her zaman ihtiyacım var, sizlerin o güzel enerjisi bana çok iyi geliyor.
Bak bunları yazarken bir şey fark ettim, benim kendi yaşımda hiç ahbabım yok
İnanılır gibi değil ama yok, forumdaki arkadaşlarımdan bahsetmiyorum tabii, yani bana yakın buluştuğum konuştuğum beni ziyaret eden tüm dostlarım çocuklarımın yaşında ve ben bundan çok mutlu oluyorum.
Seni de beklerim, ne zaman uygun olursan gelmeden araman yeterli, yani evde olup olmadığımı öğrenmek için.
Bak şimdi de gözlerim bulutlandı..
Sevgiden vefadan daha büyük bir değer var mı bu dünyada acep...

Gayret meselesine gelince; Elinden gelenin en iyisini yapıyor olduğuna inanıyorum.
Alışık olmadığımız işler bize ekstra zor gelir tabii, şimdi bana elinde çamaşır yıka deseler çok zorlanırdım, ama elli yıl önce keyifle yıkardım.
Çapa yapmaktan kastın bellemek ise tabii ki çok zor, o erkek gücünün işi.
Diğer normal çapa da kolay sayılmaz, belini çok zorlar insanın.
Bir dahaki sefere sen çapa yapanlara yemek yap en iyisi

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön